当前位置:网校头条 > 大学英语六级 > 正文

2019年大学英语六级试题及答案

来源:网校头条 2019-06-11 08:59:54

首先我们来说说单词吧,这可谓是老生常谈了,但是每次肯定还会有一部分同学不认真背单词,单词真的很重要,单词是一定要背的。2019年大学英语六级试题及答案。
 
    单选题:
 
  1.With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.
 
  A.exhibition
 
  B.exception
 
  C.except
 
  D.reception
 
  2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.
 
  A.spare
 
  B.fast
 
  C.moderate
 
  D.moral
 
  3.All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.
 
  A.faded
 
  B.illustrated
 
  C.comfined
 
  D.concerned
 
  4.This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.
 
  A.canal
 
  B.tunnel
 
  C.channel
 
  D.cable
 
  5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.
 
  A. bean
 
  B.beam
 
  C.bake
 
  D.battery
 
  6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.
 
  A.surround
 
  B.substance
 
  C.stretch
 
  D.substitute
 
  7.With the help of the government , a large number of people ---_______ after the flood in 1991.
 
  A.survived
 
  B.suspended
 
  C.suffered
 
  D.subfected
 
  8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about.
 
  A.novel
 
  B.spoil
 
  C.acceptable
 
  D.additional
 
  9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully
 
  A.sorting
 
  B.joking
 
  C.counting
 
  D.comparing
 
  10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .
 
  A.continue
 
  B.bay
 
  C.assistance
 
  D.graduate
 
  答案:
 
  1.A 2.B 3.C 4.A 5.B
 
  6.C 7.A 8.C 9.D 10.A
 
2019年大学英语六级试题及答案。一定要坚持每天做篇章练习,如果后边两篇选择题阅读错的多,就对文章进行大意翻译,对答案所在的段落就行重点翻译,笔头口头翻译都行。
1
环球网校大学英语六级免费试听
更多0元试听
2
新东方在线大学英语六级免费试听
更多0元试听

大学英语六级相关文章

Copyright©2019网校头条(wangxiaotoutiao.com)